Personen bag NoMoBog

Jeg er en kvinde på 33 år, som altid har haft lidt svært ved at lære på den traditionelle måde, sådan som skolesystemet er bygget op. Jeg er som barn blevet misforstået/mistolket af de voksne omkring mig, da jeg altid har haft min helt egen måde, at se verden på. Derfor har jeg ofte fået af vide at jeg var forkert, og blevet opfattet, som et barn der var meget forstyrende for mine omgivelser. især i lærrings sammenhænge. Jeg har som barn, tid følt mig uden for fældesskabet og forkert, i forhold til andre. Hvorfor var det så svært for mig at lære ting, når det var så nemt for alle andre? måske var det forbi at jeg var dum? 

Derfor var det nemmere for mig, at blive usynlig. for jeg var intet hver, og mig som person var forkert. Jeg har derfor igennem hele mit liv, udslettet mig selv som person, for bedre at kunne "passe ind", og så folk omkring mig, ikke skulle finde ud af af jeg var dum.

Jeg har som voksen, haft store problemer med at finde mig selv som person, og finde ud af hvem jeg er inderst inde. Min krop har sagt fra mange gange i mit liv, jeg har lidt af stor social angst. Hvor det at handle, var det mest grænseoverskidende og det at indgå i fællesskaber var noget, jeg helt holdt mig fra. Senere har jeg haft depressioner af 2 omgange, hvor den første tog mig meget lang tid at komme mig over. Alt dette, fordi jeg aldrig lyttede til mig selv, fordi jeg havde fået en helt forkert selvopfattelse af mig selv, og i mange år, da jeg var barn blev misforstået/mistolket.  

Derfor har i mange år, tænkt på om man kunne gøre noget for de børn, som har brug for noget ekstra, for at lære på den mest optimale måde, så de ikke bliver mistolket/ekskluderet for fællesskabet, da jeg ved, hvad det kan gøre ved et barn og dens selvopfattelse. Derfor har jeg udviklet, en serie med helt specielle børnebøger. Så børn for vished om, hvor vidunderlige og unikke de er hver i sær <3 Vi skal styrke dem og bruge de ressourcer de har, og ikke nedbryde dem, for at de skal passe ind i kasserne. 

I serien følger man Noa Næsehorn og Molly Mus, disse figurer er inspireret af mine to børn Noa og Molly, hvilket gør serien meget personlig for mig. Noa Næsehorn og Molly Mus kommer på en masse lærrige eventyr, som alle børn kan være en del af.

Børnebøgerne er specielle, på den måde at man får 2 bøger i en.


En bog til de voksne, som skal læses op fra. I bogen er der flotte håndtegnede tegninger. 

Ved siden af, får man en stor folde bog, som er børnenes univers. Den skal børnene sidde med, imens historien bliver fortalt. I foldebøgerne, vil der være en masse opgaver som børnene skal opklare/løse i fællesskab, eller alene. Imens bliver historien fortalt af den voksne. Børnene bliver derfor en aktiv del af historien.


Det redskab, er designet til alle. Men er i særdeleshed, tiltænkt de børn, som er visuelt tænkene. Som kan have svært ved at sidde stille og lytte til en almindelig børnebog. 


Hos NoMoBog er der plads til alle, uanset om barnet er fagligt stærkt eller lære bedst med visuel læring.